Konvertimi i patentave të emigrantëve në Itali, probleme nga vonesat

Mungesa e konvertimit të patentës në Itali po shndërrohet në një shqetësim të madh për komunitetin shqiptar aty, duke shkaktuar pengesa në përditshmërinë. Denis Teta, njëri prej tyre, tregon vështirësitë e tij dhe mungesa e përgjigjeve institucionale.