Koraqi: Kjo javë dhe ajo e ardhshmja, piku i koronavirusit

Shefi i laboratorit të mikrobiologjisë, Andi Koraqi, në një lidhje të drejtpërdrejtë me studion e “Ditari” në A2, deklaroi se laboratori për të kryer testet për COVID-19 është pothuajse gati.