Korçë, banorët e Porodinës: Nuk mbajmë mend të kemi patur ujë në çezma

Fshati Porodinë në rrethin e Korçës, edhe pse është viti 2019, vazhdon të kërkojë dhe mbushë ujin si në vitet para çlirimit të vendit.