Korçë-Elbasan, vaksinohen mbi 70% e stafit pedagogjik

Publikuar më: 8/9/2021, ora 15:52

Korçë-Elbasan, vaksinohen mbi 70% e stafit pedagogjik

Publikuar më: 8/9/2021, ora 15:52

Vaksinimi i mësuesve të arsimit parauniversitar në qarqet e Korçës dhe Elbasanit, duket një mision i përmbushur.