Korçë, të rinjtë gjithmonë e më larg librave – A2

Korçë, të rinjtë gjithmonë e më larg librave

Korça, qyteti i kulturës dhe serenatave, po përjeton një krizë të vërtetë sa i takon leximit të librave. Në mënyrë të veçantë kjo dukuri shfaqet te të rinjtë dhe studentët, të cilët janë mjaft indiferente ndaj të lexuarit fizik të librit.