Koronavirusi anulon Komisionin e Venecias

Koronavirusi anulon pa afat Komisionin e Venecias. Lajmi konfirmohet ekskluzivisht për gazetaren e A2, Elona Gjylmi, nga institucioni prej të cilit pritet dhe përgjigja nëse kreu i shtetit ka kryer apo jo shkelje për ta shkarkuar.