Koronavirusi, Basha: Qeveria të shpallë gjendjen e fatkeqësisë natyrore në të gjithë territorin

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha i bëri edhe njëherë thirrje kreut të qeverisë, që të shpallë gjendjen e fatkeqësisë natyrore në të gjithë territorin e vendit, për shkak të situatës së krijuar nga koronavirusi dhe të mbyllë bizneset me dendësi të madhe punonjësish në ambjente të mbyllura.