Koronavirusi/ “Bëni si them unë, por mos bëni si bëj unë”, politika shkel masat

A ka ikur koronavirusi nga Shqipëria? Kjo është pyetja që bën kushdo tek sheh se si politika servir në kohë pandemie aktivitetet e saj. Shkeljet e masave dhe protokolleve të ekspertëve nisën me prishjen e Teatrit Kombëtar.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 2 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 108 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 88 të shëruar në 24 orët e fundit