Koronavirusi, biznesi i bën kërkesë qeverisë për paketë ekonomike – A2

Koronavirusi, biznesi i bën kërkesë qeverisë për paketë ekonomike

Komuniteti i biznesit i kanë paraqitur zyrtarisht Ministrisë së Financave një listë kërkesash. Grupime të ndryshme të sipërmarrjes, veçanërisht biznesi i vogël dhe i mesëm që janë më të ndjeshëm ndaj këtyre situatave kërkojnë që qeveria të hartojë një paketë masash lehtësuese për kapërcimin e situatës së krijuar nga koronavirusi.