Koronavirusi, çfarë ndryshon në shërbimet e transportit rrugor?

Ndër aktivitetet e rihapura për publikun janë edhe autoshkollat, të cilat do mund të vijojnë punën nën rregulla strikte të kujdesit shëndetësor. Por, cilat janë kushtet dhe çfarë rrezikojnë ata që mund t’i ngelizhojnë ato? Për të folur mbi këtë temë, në një lidhje direkte me “Dita jonë” ishte drejtori i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor Durrës, Z. Kreshnik Tërnova.