Koronavirusi dhe kërcënimi i ekonomisë – A2

Koronavirusi dhe kërcënimi i ekonomisë

Gazetari i A2, Angelo Haruni, në “Dita Jonë” për të folur për ekonominë në këtë situatë të vështirë dhe kërcënimet që u kanosen sektorëve të ndryshëm. Si mund të na prekë ekonomikisht koronavirusi, edhe pa na infektuar fizikisht, dhe çfarë masash mund të merren për të shmangur sa më shumë efektet negative.