Koronavirusi/ Efektet e izolimit në arkën e shtetit: 340 mijë euro gjoba

Dy javët e fundit të marsit dhe 5 ditët e para të prillit, policia gjobiti në total rreth 2654 qytetarë për shkelje të kufizimeve të parashikuara për pandeminë koronavirus.