Koronavirusi, fasonët gjunjëzohen, bien porositë

Epidemia e koronavirusit ka prekur të gjithë zinxhirin e prodhimit dhe shitjeve të bizneseve fason në Shqipëri. Nga fabrikat e lëndëve të para në Kinë, te partnerët në Itali, e deri te rënia drastike e blerjeve në dyqane nga konsumatorët. Sipas sipërmarrëses Donika Mici, kriza goditi në momentin më kritik industrinë e veshjeve dhe këpucëve.