Koronavirusi godet turizmin, në listë edhe Italia e Greqia – A2

Koronavirusi godet turizmin, në listë edhe Italia e Greqia

Përhapja e shpejtë e koronavirusit në të gjithë botën dhe frika prej tij do të vënë në vështirësi ekonominë botërore këtë vit, me turizmin si një prej degëve më të rrezikuara.