Koronavirusi, Kina censuron qytetarët dhe mediat

Situata është tepër alarmante në Kinë për shkak të koronavirusit. Zemërimi mbarëpopullor ndaj qeverisë sa vjen e rritet dhe kjo lidhet kryesisht me censurimin e fjalës së lirë dhe ndërgjegjësimit publik.