Koronavirusi kinez, eksperti amerikan: U krijua në laborator, armë biologjike

Fillimisht u shpërnda si teori konspirative, por tashmë kjo frazë vjen nga një ekspert i rëndësishëm amerikan.“Koronavirusi është një armë lufte biologjike dhe është krijuar në një laborator të Wuhan. Organizata Botërore e Shëndetësisë është në dijeni të këtij fakti”, tha Francis Boyle, profesor në universitetin e Illinois.