Koronavirusi, kronologjia e pandemisë në muajt korrik-shtator

Publikuar më: 24/10/2020, ora 15:39

Koronavirusi, kronologjia e pandemisë në muajt korrik-shtator

Publikuar më: 24/10/2020, ora 15:39

Një kronologji e ngjarjeve më të rëndësishme në botë gjatë muajve korrik-shtator për sa i përket pandemisë së shkaktuar nga COVID-19. Nga zbulimet për përhapjen e virusit tek lufta për vaksinat midis Perëndimit dhe Rusisë, deri tek fillimi i valës së dytë në Europë, me shifra infektimesh edhe më të larta se ato të marsit.

Koronavirusi, kronologjia e pandemisë në muajt korrik-shtator

Publikuar më: 24/10/2020, ora 15:39

Një kronologji e ngjarjeve më të rëndësishme në botë gjatë muajve korrik-shtator për sa i përket pandemisë së shkaktuar nga COVID-19. Nga zbulimet për përhapjen e virusit tek lufta për vaksinat midis Perëndimit dhe Rusisë, deri tek fillimi i valës së dytë në Europë, me shifra infektimesh edhe më të larta se ato të marsit.