Koronavirusi / Mbyllen sot riatdhesimet, vijnë dy avionët e fundit nga Roma dhe Londra

Mbyllja e kufijve si pasojë e pandemisë së koronavirusit, bëri që shumë shqiptarë të mbeteshin jashtë vendit. Prej disa ditësh ministria e Jashtme nisi riatdhesimin e rasteve emergjente. Gazetarja e A2, Klementina Cenkollari, jep detaje nga ky proces.