Koronavirusi, mjekja shqiptare në Gjermani: Në valën e dytë, të prekurit do të shërohen më shpejtë

Aurora Meta Dollenberg, nga shoqata e mjekëve shqiptarë në Evropë, e cila jeton dhe punon në Gjermani, u shpreh në A2 se edhe nëse do të ketë një valë të dytë nga koronavirusi, ajo do të jetë shumë më e butë.