Koronavirusi/ Mjeku në Gjermani: Hapja ishte e vonuar. Masat në prill, të tepruara

Erion Dasho, drejtor i shëndetit dhe inovacionit në Frankfurt, jep mendimin e tij për menaxhimin e pandemisë.