Koronavirusi në Itali, Conte: Nuk është koha për jetë nate, ende nuk ka përfunduar

Italia ruajti paksa ecurinë e një dite më parë duke raportuar 665 raste të reja dhe 161 jetë të humbura nga pandemia koronavirus.