Koronavirusi në Kosovë, Faik Hoti: Po hyjmë në një fazë të re

Zëdhënësi i Ministrisë së Shëndetësisë në Kosovë, Faik Hoti, foli në A2 për situatën e pandemisë, duke u shprehur se në javët e fundit ka pasur një rënie të rasteve të reja dhe personave të vdekur. Ai thekson se Kosova po futet në një fazë të re.