Koronavirusi në Shqipëri, a janë të mjaftueshme masat e marra?

Ish-drejtuesi i Shëndetit Publik, pjesë e departamentit të Shëndetësisë në Partinë Demokratike, ishte i ftuar në Ditarin e orës 13:00, ku foli për situatën aktuale nga koronavirusi dhe masat e marra deri tani nga autoritetet.