Koronavirusi në Shqipëri, Braçe: Nuk është një betejë që qeveria mund ta fitojë e vetme

Zëvendëskryeministri, Erion Braçe, ishte i ftuar në Dita Jonë ku foli për masat e marra nga qeveria lidhur me koronavirusin. Braçe foli për masat që u përkasin autoriteteve, si dhe për pjesën që qytetarët duhet të marrin përsipër duke ndryshuar sjelljet dhe shmangur aktivitetet.