Koronavirusi në Shqipëri, ndikimi në ekonomi dhe në turizëm – A2

Koronavirusi në Shqipëri, ndikimi në ekonomi dhe në turizëm

Konfirmimi i mbërritjes së koronavirusit në vendin tonë ka pasojat e veta edhe në ekonomi. Gazetari Anxhelo Haruni foli në Dita Jonë për sektorët e ekonomisë që mund të ndikohem më shumë nga virusi.