Koronavirusi në Shqipëri/ Pensionistët, pak të ardhura për pazaret – A2

Koronavirusi në Shqipëri/ Pensionistët, pak të ardhura për pazaret

Pjesa më e madhe e familjeve kanë zgjedhur ditët pas konfirmimit të prezencës së virusit për të frekuentuar marketet, furrat e bukës dhe farmacitë. Por, shumë të moshuar janë të varur nga njëra anë nga data e pensionit dhe nga ana tjetër nga të ardhurat që ata marrin.