Koronavirusi në Shqipëri/ Politikanët braktisin politikën, i rikthehen shëndetësisë

Klodiana Spahiu, Arben Kamani, Ilir Pendavinji dhe Edlira Bode ishin ndër të parët që iu përgjigjën thirrjes së ministres së Shëndetësisë, në 14 mars. Po ashtu, dhe deputetët mjekë të opozitës në Parlament.