Koronavirusi në Shqipëri, ulet sërish numri i rasteve të reja

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se në 24 orët e fundit janë konfirmuar vetëm 7 raste me koronavirus në Shqipëri, nga të cilët 5 janë në Tiranë, një në Krujë dhe një në Kukës.