Koronavirusi në Spanjë, edhe fëmijët të detyruar të mbajnë maskë

Mbajtja e maskave bëhet e detyrueshme në Spanjë, si në ambiente të brendshme, ashtu edhe të jashtme, nëse distancimi social nuk do të jetë i mundur. Vetëm fëmijët nën moshën 6-vjeçare dhe personat me probleme shëndetësore të tilla si astma, do të përjashtohen nga ligji që hyn në fuqi të enjten.