Koronavirusi nuk e “kufizon” dot natyrën

Ka mbyllur gati gjysmën e popullsisë globale në shtëpi dhe ka frenuar motorin e ekonomisë por koronavirusi nuk e ka ndalur dot pranverën. Pemët, lulet shumëngjyrëshe dhe kafshët që enden të pashqetësuara në pyje, kanë fashitur zymtësinë që solli pandemia në Greqinë fqinje.