Koronavirusi nuk e ndal politikën; PS, 3 ditë kongres dhe Meta tubim

Politika duket se nuk trembet nga koronavirusi. As Presidenca dhe as mazhoranca nuk kanë ndërmend të tërhiqen nga grumbullimet masive që kanë në agjendë.