Koronavirusi nuk është lojë fëmijësh… si po e përballojnë më të vegjlit karantinën?

Nëse ka një lajm të mirë në këtë periudhë të errët të njerëzimit, ai është lajmi se fëmijët nuk janë të preferuarit e koronavirusit. ata do të triumfojnë ndaj kësaj pandemie sepse janë më të fortët. por, si e kuptojnë fëmijët virusin? Çfarë dinë ata për koronavirusin dhe pse janë më të dëgjuarit në këtë pandemi?