Koronavirusi nuk sulmon rrugët respiratore, por ato të frymëmarrjes, “5 Fjalë” nga Edmond Tupja

Publikuar më: 27/5/2020, ora 09:14

Koronavirusi nuk sulmon rrugët respiratore, por ato të frymëmarrjes, “5 Fjalë” nga Edmond Tupja

Publikuar më: 27/5/2020, ora 09:14

Profesor Edmond Tupja kthehet në “Dita jonë” me rubrikën e tij “5 Fjalë”. Fjalët dhe shprehjet e gjuhës shqipe, të cilat rrezikojmë t’i humbasim, për shkak të përdorimit të fjalëve të huaja. Zbuloni fjalët e përzgjedhura për sot nga profesor Edmond Tupja.

Koronavirusi nuk sulmon rrugët respiratore, por ato të frymëmarrjes, “5 Fjalë” nga Edmond Tupja

Publikuar më: 27/5/2020, ora 09:14

Profesor Edmond Tupja kthehet në “Dita jonë” me rubrikën e tij “5 Fjalë”. Fjalët dhe shprehjet e gjuhës shqipe, të cilat rrezikojmë t’i humbasim, për shkak të përdorimit të fjalëve të huaja. Zbuloni fjalët e përzgjedhura për sot nga profesor Edmond Tupja.