Koronavirusi, reagimi global për të kaluar krizën ekonomike

Pandemia e koronavirusit po trondit tregjet botërore. Çmimi i arit ka arritur nivele rekord, duke u shkëmbyer me 1973 dollarë për onz, niveli më i lartë historik. Ndërkaq që çmimi i naftës ka pësuar rënie, duke zbritur në 43 dollarë për fuçi. Ekspertët shpjegojnë se këto luhatje në tregjet kryesore janë të pritshme dhe reflektojnë krizën që ka përfshinë ekonominë botërore.

I ftuar në A2 Business: Dael Dervishi, ekspert për ekonominë