Koronavirusi, rritja e çmimeve dhe mungesa e prodhimeve tremb qytetarët

Gjendja e krijuar pas përhapjes së koronavirusit në Shqipëri, ka bërë që shumë qytetarë të rendin në supermarkete dhe të boshatisin raftet e ushqimeve. Frika më e madhe është, që në rast të një përkeqësimi të situatës, furnizimi me prodhimet bazë mund të mungojë. Do të realizojmë një lidhje Skype me administratorin e Conad Albania, Alessandro Rosa, për të kuptuar nëse kjo frikë e qytetarëve, është e justifikuar.