Koronavirusi, Shqipëria në risk të ulët, ISHP: Do shtojmë masat e kontrollit

Publikuar më: 31/1/2020, ora 16:46

Koronavirusi, Shqipëria në risk të ulët, ISHP: Do shtojmë masat e kontrollit

Publikuar më: 31/1/2020, ora 16:46

Pas shpalljes së emergjencës globale për koronavirusin, Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti i Shëndetit Publik qetësojnë opinionin publik, duke deklaruar se vendi ynë është ende në shkallën rreziku të ulët për prezencën e këtij virusi.

Koronavirusi, Shqipëria në risk të ulët, ISHP: Do shtojmë masat e kontrollit

Publikuar më: 31/1/2020, ora 16:46

Pas shpalljes së emergjencës globale për koronavirusin, Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti i Shëndetit Publik qetësojnë opinionin publik, duke deklaruar se vendi ynë është ende në shkallën rreziku të ulët për prezencën e këtij virusi.