Koronavirusi/ Situata në Elbasan: 18 të infektuar, 15 të shëruar

Gazetarja e A2, Belinda Ruçaj, në një lidhje direkte me “Dita jonë”, tregoi se si po e përjeton Elbasani pandeminë dhe lirimin e masave shtrënguese.