Korreshi: Vitin tjetër do të hani produktet e Ballkanit “të shqyer”

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 16:15

Korreshi: Vitin tjetër do të hani produktet e Ballkanit “të shqyer”

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 16:15

Korreshi: Vitin tjetër do të hani produktet e Ballkanit “të shqyer” Deputeti demokrat, Saimir Korreshi, kritikoi qasjen e qeverisë ndaj fermerëve dhe në fjalën e tij në Kuvend, në seancën ku pritet të miratohet nen për nen buxheti i vitit 2022. Korreshi tha se qeveria nuk ka bërë asgjë për fermerët, një prej grupeve të interesit që kundërshton veçanërisht paketën fiskale të parashikuar në buxhet, dhe gjithashtu akuzoi kryeministrin se i mashtroi gjatë paradites, duke u thënë se do të zgjidhte problemet e tyre, por vetëm pasi të votohej buxheti.

Korreshi: Vitin tjetër do të hani produktet e Ballkanit “të shqyer”

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 16:15

Korreshi: Vitin tjetër do të hani produktet e Ballkanit “të shqyer” Deputeti demokrat, Saimir Korreshi, kritikoi qasjen e qeverisë ndaj fermerëve dhe në fjalën e tij në Kuvend, në seancën ku pritet të miratohet nen për nen buxheti i vitit 2022. Korreshi tha se qeveria nuk ka bërë asgjë për fermerët, një prej grupeve të interesit që kundërshton veçanërisht paketën fiskale të parashikuar në buxhet, dhe gjithashtu akuzoi kryeministrin se i mashtroi gjatë paradites, duke u thënë se do të zgjidhte problemet e tyre, por vetëm pasi të votohej buxheti.