Korridor udhëtimesh në Balltik, rikthehet lëvizja e lirë mes Letonisë, Lituanisë dhe Estonisë

Shtetet balltike, Estonia, Letonia dhe Lituania, kanë hapur kufijtë për njëra-tjetrën, duke krijuar një korridor të sigurtë udhëtimesh mes tyre. Nga mesnata e së enjtes, qytetarët mund të lëzivin lirdhëm mës tre vendeve të Bashkimit Europian.