Korridori 8, firmoset në Sofje memorandumi i bashkëpunimit Shqipëri-Maqedoni e Veriut-Bullgari

Publikuar më: 19/10/2021, ora 20:48

Korridori 8, firmoset në Sofje memorandumi i bashkëpunimit Shqipëri-Maqedoni e Veriut-Bullgari

Publikuar më: 19/10/2021, ora 20:48

Në Sofje u nënshkrua sot një marrëveshje trepalëshe për ndërtimin e infrastrukturës së Korridorit 8. Rruga lidh portin e Durrësit dhe Europën me Detin e Zi, një prej portave më të mëdha tregtare në lindje të kontinentit.

Korridori 8, firmoset në Sofje memorandumi i bashkëpunimit Shqipëri-Maqedoni e Veriut-Bullgari

Publikuar më: 19/10/2021, ora 20:48

Në Sofje u nënshkrua sot një marrëveshje trepalëshe për ndërtimin e infrastrukturës së Korridorit 8. Rruga lidh portin e Durrësit dhe Europën me Detin e Zi, një prej portave më të mëdha tregtare në lindje të kontinentit.