Korriku i “nxehtë” i politikës, Topollaj: Grupi rreth Berishës, i pamjaftueshëm për të rrëzuar qeverinë

Publikuar më: 28/6/2022, ora 08:43

Korriku i “nxehtë” i politikës, Topollaj: Grupi rreth Berishës, i pamjaftueshëm për të rrëzuar qeverinë

Publikuar më: 28/6/2022, ora 08:43

Anëtari i “Bindjes Demokratike”, Fabian Topollaj, i ftuar në Dita Jonë për të folur rreth zhvillimet të fundit në kampin opozitar dhe protestën e thirrur nga Sali Berisha.

Korriku i “nxehtë” i politikës, Topollaj: Grupi rreth Berishës, i pamjaftueshëm për të rrëzuar qeverinë

Publikuar më: 28/6/2022, ora 08:43

Anëtari i “Bindjes Demokratike”, Fabian Topollaj, i ftuar në Dita Jonë për të folur rreth zhvillimet të fundit në kampin opozitar dhe protestën e thirrur nga Sali Berisha.