“Korrupsion” e “shkelje barazie në tenderë”, SPAK kërkon burg për ish-drejtorin e burgut dhe 5 ish-zyrtarë

Publikuar më: 27/10/2021, ora 16:27

“Korrupsion” e “shkelje barazie në tenderë”, SPAK kërkon burg për ish-drejtorin e burgut dhe 5 ish-zyrtarë

Publikuar më: 27/10/2021, ora 16:27

SPAK i kërkon Gjykatës së Posaçme të kthejë në qelitë e burgut, ish-drejtorin e burgut 313 në kryeqytet, Eduart Strugaj. Sipas prokurorit të Posaçëm Altin Dumani, Strugaj duhet të shpallet fajtor për akuzën e “korrupsionit” dhe të dënohet me 4 vite burg dhe 5 vite heqje të drejtës për të ushtruar funksione publike.

“Korrupsion” e “shkelje barazie në tenderë”, SPAK kërkon burg për ish-drejtorin e burgut dhe 5 ish-zyrtarë

Publikuar më: 27/10/2021, ora 16:27

SPAK i kërkon Gjykatës së Posaçme të kthejë në qelitë e burgut, ish-drejtorin e burgut 313 në kryeqytet, Eduart Strugaj. Sipas prokurorit të Posaçëm Altin Dumani, Strugaj duhet të shpallet fajtor për akuzën e “korrupsionit” dhe të dënohet me 4 vite burg dhe 5 vite heqje të drejtës për të ushtruar funksione publike.