Korrupsioni në drejtësi, SPAK kërkon 3.5 vite burg për ish-prokurorin e Sarandës

Publikuar më: 5/5/2022, ora 16:37

Korrupsioni në drejtësi, SPAK kërkon 3.5 vite burg për ish-prokurorin e Sarandës

Publikuar më: 5/5/2022, ora 16:37

Prokuroria e Posaçme kërkoi dënimin me 3 vjet e 6 muaj burg për ish-prokurorin e Sarandës, Sali Hasa, të akuzuar për "korrupsion". Fajësi u kërkua edhe për të pandehurit e tjerë të dosjes, të akuzuar për dy episode të tjera kriminale, mes të cilëve një ish-oficer policie gjyqësore dhe dy zyrtarë futbolli.

Korrupsioni në drejtësi, SPAK kërkon 3.5 vite burg për ish-prokurorin e Sarandës

Publikuar më: 5/5/2022, ora 16:37

Prokuroria e Posaçme kërkoi dënimin me 3 vjet e 6 muaj burg për ish-prokurorin e Sarandës, Sali Hasa, të akuzuar për "korrupsion". Fajësi u kërkua edhe për të pandehurit e tjerë të dosjes, të akuzuar për dy episode të tjera kriminale, mes të cilëve një ish-oficer policie gjyqësore dhe dy zyrtarë futbolli.