Korrupsioni në qeveri, Bardhi debat në kuvend me Ballukun dhe Manastirliun

Publikuar më: 5/6/2023, ora 15:37

Korrupsioni në qeveri, Bardhi debat në kuvend me Ballukun dhe Manastirliun

Publikuar më: 5/6/2023, ora 15:37

Arrestimi i Sekretares së Përgjithshme të Ministrisë së Shëndetësisë, Joana Duro, u soll në sallën e Parlamentit nga opozita si tregues i korrupsionit qeveritar. Sipas kreut të grupit parlamentar të PD, ky rast i goditur nga SPAK tregon se në ekipin e Ramës gjoba që u kërkohet bizneseve për t’i favorizuar ka arritur në 40%.

Korrupsioni në qeveri, Bardhi debat në kuvend me Ballukun dhe Manastirliun

Publikuar më: 5/6/2023, ora 15:37

Arrestimi i Sekretares së Përgjithshme të Ministrisë së Shëndetësisë, Joana Duro, u soll në sallën e Parlamentit nga opozita si tregues i korrupsionit qeveritar. Sipas kreut të grupit parlamentar të PD, ky rast i goditur nga SPAK tregon se në ekipin e Ramës gjoba që u kërkohet bizneseve për t’i favorizuar ka arritur në 40%.