Korsitë e biçikletave në kryeqytet bllokohen vazhdimisht

Shumë qytetarë zgjedhin të lëvizin me biçikletë, duke shpëtuar kështu nga trafiku i rënduar i kryeqytetit apo vështirësia për të gjetur vendparkim. Megjithatë, çiklistët janë të rrezikuar dhe të ekspozuar ndaj aksidenteve rrugore, që shpesh iu kanë marrë dhe jetën.