Kosova 13 vjet pavarësi, Arkivi i Shtetit ekspozon dokumentet nga 1912-2021

Gazetarja Luela Myftari jep detaje mbi iniciativën e Arkivi të Shtetit, që në kuadër të 13-vjetorit pavarësisë së Kosovës ka ekspozuar disa nga dokumentet më interesante të saj, që dëshmojnë ngjarjet më të rëndësishme të shekullit të fundit në lidhje me Kosovën dhe marrëdhënien e saj me trojet e tjera shqiptare.