Kosova aplikon për në KiE, Basha: Hapi tjetër, anëtarësimi në NATO

Publikuar më: 12/5/2022, ora 15:18

Kosova aplikon për në KiE, Basha: Hapi tjetër, anëtarësimi në NATO

Publikuar më: 12/5/2022, ora 15:18

Ish-kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, përshëndeti aplikimin e Kosovës për në Këshillin e Europës dhe tha se hapi i radhës duhet të jetë nisja e procedurave për futjen e vendit në NATO.

Kosova aplikon për në KiE, Basha: Hapi tjetër, anëtarësimi në NATO

Publikuar më: 12/5/2022, ora 15:18

Ish-kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, përshëndeti aplikimin e Kosovës për në Këshillin e Europës dhe tha se hapi i radhës duhet të jetë nisja e procedurave për futjen e vendit në NATO.