Kosova dhe raportet e saj me Brukselin dhe Uashingtonin

Publikuar më: 20/5/2022, ora 14:32

Kosova dhe raportet e saj me Brukselin dhe Uashingtonin

Publikuar më: 20/5/2022, ora 14:32

Demush Shasha, Instituti i Kosovës për Politikat Europiane, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN për zhvillimet më të fundit politike në Kosovë dhe marrëdhëniet e saj me Brukselin dhe Uashingtonin.

Kosova dhe raportet e saj me Brukselin dhe Uashingtonin

Publikuar më: 20/5/2022, ora 14:32

Demush Shasha, Instituti i Kosovës për Politikat Europiane, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN për zhvillimet më të fundit politike në Kosovë dhe marrëdhëniet e saj me Brukselin dhe Uashingtonin.