Kosova dhe Serbia arrijnë marrëveshje, barrikadat në kufi hiqen të shtunën

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:30

Kosova dhe Serbia arrijnë marrëveshje, barrikadat në kufi hiqen të shtunën

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:30

Kosova dhe Serbia duket se kanë arritur një akord në lidhje me çështjen e fundit në kufirin mes dy vendeve që çoi në tensionimin e situatës dhe deri në mobilizimin e helikopterëve dhe avionëve luftarakë nga pala serbe.

Kosova dhe Serbia arrijnë marrëveshje, barrikadat në kufi hiqen të shtunën

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:30

Kosova dhe Serbia duket se kanë arritur një akord në lidhje me çështjen e fundit në kufirin mes dy vendeve që çoi në tensionimin e situatës dhe deri në mobilizimin e helikopterëve dhe avionëve luftarakë nga pala serbe.