Kosova dhe Serbia bisedojnë sot në Bruksel

Publikuar më: 29/9/2021, ora 13:07

Kosova dhe Serbia bisedojnë sot në Bruksel

Publikuar më: 29/9/2021, ora 13:07

Gazetarja Rosalba Bejdo jep detaje mbi takimin e rëndësishëm për marrëdhëniet midis shteteve, në një moment delikat.